www.smot.se använder sig av cookies (kakor). Genom att fortsätta på webbplatsen godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies. Stäng
Himmel och jord kommer att skälva

Konversationer vid klaviaturen

Artikel

För vår Artist in Residence Per Tengstrand har det muntliga berättandet alltid varit en naturlig del av konserterna. Under våren 2016 presenterar vi två nya konserter där Per spelar musik av Ludvig van Beethoven och berättar om kompositörens liv.

– För mig är det både roligt och givande att berätta om musiken jag spelar. Det har jag gjort länge och i början fick jag en del syrliga kommentarer eftersom det då inte var så vanligt att prata under en konsert. Mina föräldrar har undervisat i piano och matematik, kanske är det därför som jag alltid uppskattat att dela med mig av sånt som jag lyckats skaffa extra kunskaper om, säger Per Tengstrand.

  • Uppdaterad2015-11-24 15:25
  • Ansvarig

Relaterade artiklar

Dans
Artikel

Hon gör Wagners opera till ett drömspel

Charlotte Engelkes kommer till Jönköping med de förbjudna frågornas opera – för att publiken ska ha roligt. ”Man behöver...